wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Beveiliging op de nieuwe, externe werkplek

Toegenomen digitale activiteit roept vragen over gegevensbeveiliging op: hoe zorgt u voor voldoende bescherming?

Shutterstock 561677989 1

Uw bedrijf valt of staat met goede beveiliging. Dat is niet overdreven. Een bedrijf kan niet goed functioneren als de medewerkers geen verantwoordelijkheid nemen voor hun apparaten en gegevens.

Natuurlijk ligt niet alle verantwoordelijkheid bij de medewerkers. Bedrijven in alle soorten en maten moeten robuuste cybersecuritysoftware installeren.

Veel bedrijven hebben dat echter nog niet gedaan, omdat ze vinden dat hun huidige IT-infrastructuur al te tijdrovend is.

Andere bedrijven weten niet precies wat ze nodig hebben en welke kosten daaraan verbonden zijn. Of ze vinden hun huidige oplossingen goed genoeg, omdat ze daarmee de urgentste problemen kunnen oplossen.

Zonder de juiste beveiligingsmaatregelen zijn bedrijven kwetsbaar voor allerlei soorten aanvallen van hackers. Phishing is nog maar het topje van de ijsberg!

Hackers passen hun tactieken voortdurend aan, dus het loont om ze een stap voor te blijven. Daarom hebt u, naast de juiste cybersecuritysoftware, een betrouwbare beveiligingspartner nodig voor uw bedrijf.

Het EFFIX team kan die partner voor u zijn.

Shutterstock 741463573

Als Microsoft partner en experts in cloud en netwerk infrastructuur alsook VoIP telefonie zorgen we ervoor dat u altijd beschikt over de nieuwste innovaties en best practices op maat van uw onderneming. 

We onderscheiden ons door vanuit uw wereld:

  • te denken
  • te voelen
  • te handelen

... zodat u zich kan focussen op uw core business, niet alleen vandaag maar ook morgen.

Twijfelt u nog? Misschien kan een van onze klanten u overtuigen:

"Gelet op de gevoelige materie waar onze kantoren dagelijks mee omgaan is de beveiliging van onze data iets waar wij bijzonder streng op toezien. EFFIX kon ons de zekerheid bieden dat alle risico's maximaal zijn ingedekt, waardoor wij onze taak dagelijks met een gerust geweten kunnen vervullen."

— KAROLIEN DOCKERS (Zaakvoerder en kandidaat-gerechtsdeurwaarde bij DIKAIOMA te Waregem)

Ontdek hoe we u kunnen helpen om in de toekomst succesvol te blijven met een ICT-strategie op maat van uw onderneming. Neem contact op met één van onze Strategic Customer Advisors via sales@effix.be voor meer informatie, om een gesprek of een vrijblijvende audit in te plannen.