wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Over EFFIX

Bedrijfszekerheid en gebruiksvriendelijkheid

In plaats van IT-producten te verkopen kiezen we ervoor om jou bedrijfszekerheid en gebruiksvriendelijkheid te leveren. 
Wees eens eerlijk, computers, servers, heel de IT-infrastructuur die je hebt opgezet om je bedrijf te laten functioneren, zijn een noodzakelijk kwaad. Want er is altijd wel iets dat niet helemaal werkt zoals je het zou willen. Je zou het liefst zonder doen maar dat lukt vandaag niet meer.
Precies dat is het uitgangspunt van EFFIX Group.
We beseffen dat IT voor veel ondernemers mijlenver van hun corebusiness staat. Ze voelen zich echter genoodzaakt om er zich aan te interesseren.

Wij luisteren naar u

Daarom doen wij als IT-bedrijf het omgekeerde. Om te vermijden dat onze klanten zich moeten interesseren in computers, servers en veilige verbindingen, interesseren wij ons in hun business. Vervolgens bieden we hen een oplossing die budgettair haalbaar is en waar ze niet meer wakker van hoeven te liggen.

Strategisch meedenken

Hoe sneller we betrokken worden bij strategische bedrijfsplannen, hoe efficiënter het aanbod dat we kunnen doen om onze klanten volledig te ontzorgen op IT-gebied. We luisteren, we denken na over een optimale oplossing en geven je de garantie dat ons voorstel je duurzaam zal ondersteunen in alles wat je verder onderneemt. Bedrijfszeker en gebruiksvriendelijk, elke dag.

Op die manier maken we van jouw succes ook een beetje het onze!