wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Oef...verhuisd!

Gepost op 25 september 2018

We hebben er lang naar verlangd, onze nagelnieuwe bedrijfslocatie op de al even verse bedrijvensite Groenbek in Waregem. In het prille voorjaar begon onze hoofdaannemer en klant Willy Naessens met de graafwerken, met als ambitieuze doelstelling om te verhuizen gedurende de verlofperiode in de zomer.

Op het moment dat zowat de hele regio collectief met vakantie vertrok, staken wij nog een tandje bij om onze burelen en technologische infrastructuren te verhuizen. Wij zijn ons hele team medewerkers dan ook erg dankbaar voor de extra inspanningen die zij in die periode hebben geleverd, bovenop hun normale dagtaken!

Een bijzonder woord van dank ook aan alle uitvoerders, die er binnen het beperkte tijdsbestek in zijn geslaagd om mooi werk af te leveren en onze intrek mogelijk te maken. Het was een uitdagende klus, maar met de juiste mindset is zowat alles mogelijk!

Vergeten we ook onze architect en klant Wielfaert Architecten niet. Tim Wielfaert en zijn team tekenden een mooi en functioneel gebouw, waar we best trots op zijn!

We zijn trots dat we in ons opzet zijn geslaagd! Deze nieuwe locatie biedt onze medewerkers de nodige ruimte en comfort om elke dag met veel passie en werkvreugde te zorgen voor nog betere ICT-oplossingen.

Kom zeker eens langs als je in de buurt bent, de koffie staat klaar!

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?