wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Nieuwe handige features in Windows 10

Met het nieuwe klembord van Windows 10 hoeft u niet meer te kopiëren en te plakken

Gepost op 08 september 2019

We zijn allemaal bekend met CTRL + C om tekst of afbeeldingen te kopiëren en CTRL + V om deze opnieuw te plakken. Binnenkort wordt dat nog veel makkelijker met de toetsencombinatie WINDOWS + V, dit is de toets met het Windows-symbool aan de linkerkant van de spatiebalk).

De nieuwe functie WINDOWS + V geeft de historiek weer van alles wat je al gekopieerd hebt en stelt je in staat om te plakken wat je wil uit die historiek. Je bent het misschien ook gewoon om tussen schermen te schakelen om informatie van het ene scherm naar het andere te plakken? Nu kopieer je gewoon alles wat je nodig hebt vanuit verschillende vensters en bekijk je met de nieuwe toetsencombinatie de geschiedenis van het klembord om de informatie naar de gewenste  bestemming te plakken. Dit werkt ook met afbeeldingen zoals wanneer je WINDOWS + SHIFT + S gebruikt om een deel van jouw scherm te kopiëren.

De eerste keer dat je de nieuwe functie gebruikt vraagt Windows om de geschiedenis van het klembord in te schakelen. Zodra je dat hebt gedaan begint het klembord met het opslaan van alle fragmenten (afbeeldingen, tekst, ...). Je kan op elk moment de hele geschiedenis wissen of enkele specifieke items verwijderen.

Als het klembordbeheer nog niet verschijnt is de nieuwste Windows 10 update wellicht nog niet geïnstalleerd. Aarzel niet om met ons contact te nemen, wij helpen jou hier graag mee verder!


Startknop Windows 7 Wijzigen

Zie je deze windows-knop nog op jouw bureaublad staan? Dan ben je nog een Windows 7-gebruiker! Belangrijk om weten is dat Microsoft geen ondersteuning meer geeft voor dit besturingssysteem vanaf januari 2020. Hoog tijd dus om jouw bestaande PC te upgraden naar Windows 10. Benieuwd hoe dat kan? 

Bel ons op 056/98 00 11 voor meer info, onze medewerkers staan voor jou klaar!

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?