wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Episode 7 | Oei, ... Stopt de groei?

Gepost op 28 juli 2020

“Hey, how are you doing? Sorry you can’t get through. But why don’t you leave your name and your number and I’ll get back to you” 

Luce is een van de salesmensen bij WD Elements. De tekst hierboven krijg je te horen wanneer hij jouw telefonische oproep niet kan beantwoorden. Luce ‘zong’ de tekst zelf in. In elke sales meeting haalt hij graag voorbeelden aan van klantenreacties op dit bericht. Die reacties zijn grappig en één ding is altijd duidelijk: het blijft hangen en geeft de oproeper een goed gevoel. 

Dit brengt Sofie op het idee om tijdens de verlofperiode creatief aan de slag te gaan met de afwezigheidsassistenten in hun mailprogramma. “Bij WD Elements maken we er al enige tijd de gewoonte van om de handtekeningen in mails te gebruiken als vehikels om marketingboodschappen te zaaien. In de verlofperiode kunnen we hierin nog een stap verder gaan”, denkt Sofie. Ze vraagt aan Pierre van de Marketing om wat voorbeelden bij elkaar te pennen waarmee ze de medewerkers wil aanzetten om zelf hun eigen originele boodschap te verzinnen. Wat staat er in jouw automatisch antwoord? 

Out of Office 1

Hey daar, 

Deze week gebruik ik m’n smartphone enkel om foto’s te maken van m’n vakantie. Ondertussen laad ik de batterijen op om jou vanaf 1 augustus weer maximaal te kunnen verder helpen. 

Mocht er toch iets zijn dat niet kan wachten, dan kan je bij iemand@wdelements.be terecht voor EHBDZ (Eerste Hulp bij Dringende Zaken) 

Vriendelijke groet 

Out of Office 2

No Acces

Goede dag, 

Deze week verslind ik enkele interessante boeken waaronder: 

  • Human Givens van Joe Griffin en Ivan Tyrrell 
  • Fifth Discipline van Peter M. Senge 
  • Who moved my cheese van Spencer Johnson 
  • De Magier van John Fowls 

Ondertussen staat m’n smartphone op stil. Heb jij ook interessante titels die je wil delen? Na mijn verlof kunnen we ervaringen en indrukken uitwisselen. Mocht er ondertussen iets dringend zijn, stuur dan een bericht naar iemand@wdelements.beZij helpen je met plezier verder. 

Tot 1 augustus 

Out of Office 3

Hallo, 

Ik ben terug op kantoor vanaf 1 augustus. Ik weet dat m’n afwezigheid zwaar op je weegt. Om de last wat te verlichten, heb ik onze website laten opfrissen zodat je wat afleiding hebt. Ga alvast een kijkje nemen op www.wdelements.be. 

Mocht er ondertussen iets héél dringend zijn, bel dan de hulpdiensten op het nummer 112 

Vriendelijke groet 

Out of Office 4

Hi, 

In september 2020 lanceren we een hele reeks nieuwe onderdelen. Neem alvast een kijkje op deze exclusieve pagina voor een avant-première. Het wordt een intens interessante periode en daarom laad ik nu mijn batterijen op. Vanaf 1 augustus ben ik er terug om samen verder aan onze toekomst te bouwen. Als jij nog vakantie voor de boeg hebt, geniet ervan! 

Tot gauw 

Vriendelijke groet 

Out of Office 5

Goede dag, 

Wist je dat je op de site van WD ELements een reeks publicaties vindt die je ongetwijfeld zullen inspireren tijdens de vakantieperiode? Terwijl je ze leest, zal de tijd snel voorbijvliegen. Voor je het goed en wel beseft ben ik terug op kantoor om je verder te helpen. 

Voor zaken die niet tot 1 aug kunnen wachten, staat iemand@wdelements.be klaar met antwoorden.  

Vriendelijke groet 

Meer voorbeelden

Pierre heeft aan zijn lijst nog meer voorbeelden toegevoegd met hier en daar zelfs een boodschap die voor Sofie net een brug te ver ging.  

Sofie is alvast benieuwd naar de reacties van klanten en leveranciers. Ze is er gerust in dat die positief zullen zijn en dat ze zonder twijfel een glimlach zullen combineren met een fijne call to action. 

Heb jij originele automatische antwoorden of zag je er passeren? Deel ze alvast met ons! 

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?