wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

EFFIX Group breidt uit - welkom Andromeda!

Gepost op 02 maart 2021

It's the small pieces that make the big picture

We zijn verheugd te mogen aankondigen dat vanaf vandaag Andromeda en EFFIX Group, twee ondernemingen die dezelfde diensten aanbieden én dezelfde bedrijfswaarden hanteren, samen verder gaan. 

Logo

Andromeda werd opgericht in 1987 en groeide uit tot een waar familiebedrijf. 

Bij Andromeda konden KMO's, zelfstandigen en vrije beroepen terecht voor totaaloplossingen voor hardware, software en netwerken.

Recent echter sloeg het noodlot bij Andromeda toe. Bart Vandaele, zaakvoerder van Andromeda sinds 1997, kwam plots te overlijden. Langs deze weg willen wij zijn vrouw Els en al zijn geliefden nogmaals veel sterkte toewensen. Een fusie met een gelijkgezinde partner was aan de orde opdat het levenswerk van Bart verdergezet zou kunnen worden.

Love at first sight

Dat er chemie was tussen Andromeda en EFFIX Group was meteen duidelijk gezien:

- de overlap in aangeboden diensten,
- de gedeelde visie waarbij beide ondernemingen ernaar streven een sparring partner te zijn voor onze klanten zodat zij zich op hun core business kunnen focussen, en
- de flexibiliteit, kwaliteit en betrokkenheid in onze manier van werken. 

Een fusie die past in het groeiverhaal van EFFIX Group en waardoor we twee nieuwe gezichten in het EFFIX team mogen verwelkomen. Daar waar Manuel Tamsin het team van System Engineers zal vervoegen zal Olav Warlop ons team van Developers bijstaan.  

Geoffrey Vander Schelden (zaakvoerder EFFIX Group): "De overname van Andromeda is gezien de gedeelde bedrijfscultuur een heel organisch proces gebleken. De komst van Olav en Manuel betekenen verder een absolute meerwaarde voor ons team. We kijken er dan ook naar uit om alle Andromeda klanten, hun ondernemingen en collega's te leren kennen en kijken er naar uit hen te mogen blijven ontzorgen op het vlak van cloud-, netwerkinfrastructuur en telefonie."

Mocht u hieromtrent vragen hebben, aarzel dan zeker en vast niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. 

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?