wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

EFFIX en Fraeye Hardware Group slaan de handen in elkaar en gaan samen verder als EFFIX Group!

Gepost op 07 november 2022

EFFIX en Fraeye Hardware Group fusioneren en gaan vanaf vandaag samen verder onder de naam EFFIX Group.

Fraeye Hardware Group, gevestigd te Maarkedal en Eke, werd in 2019 opgericht door Mike Fraeye en maakt deel uit van Fraeye Group. De Fraeye Group bestaat uit verschillende bedrijven die elk hun specialisatie hebben in de IT sector. Enkel de Fraeye Hardware Group fusioneert met EFFIX.

EFFIX, gevestigd te Waregem, werd in 2002 opgericht door Geoffrey Vander Schelden. Bij EFFIX streven ze ernaar een sparring partner te zijn met hun klanten door hen onder meer op het vlak van cloud-, netwerkinfrastructuur en telefonie te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Mike en Geoffrey zijn co-eigenaar in EFFIX Group en zullen vanaf vandaag samen de verdere strategie voor EFFIX Group uitstippelen. Voor de klanten verandert er op vandaag niets want de vertrouwde gezichten blijven aan boord en alle locaties, Maarkedal, Eke en Waregem, blijven behouden.

Mike Fraeye: “De reden van deze fusie is groei. Groeimogelijkheden voor zowel de medewerkers als voor EFFIX Group. Door onze krachten te bundelen zetten we in op stabiliteit op lange termijn enerzijds en krijgen we een grotere diversity of thought anderzijds. Deze 2 punten zullen ons  in staat stellen om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.”

Geoffrey Vander Schelden: “We kijken ernaar uit om de medewerkers en klanten van Fraeye Hardware Group beter te leren kennen en te luisteren naar hun behoeften. Proactief meedenken met onze klanten en hen correct adviseren met het oog op de ontwikkeling van hun business blijft de kern van onze ondernemingsvisie.

Ondernemingen kunnen bij EFFIX Group terecht voor een totaalpakket aan ICT-oplossingen, van domeinregistratie, hosting, cloud, telefonie tot complete (intracompany) netwerkstructuren. 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren via info@effixgroup.be. 

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?