wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Glonet zet in op de toekomst en wordt onderdeel van EFFIX Group!

Gepost op 24 november 2023

We willen je graag op de hoogte brengen van de overname van Glonet door EFFIX Group.

Glonet, gevestigd te Oudenaarde, werd in 2000 opgericht door Stefan Goossens. Glonet ondersteunt zijn klanten door het opzetten, onderhouden en monitoren van stabiele ICT-infrastructuren daarbij rekening houdend met de toekomstvisie van de klant. 

EFFIX Groupgevestigd te Waregem, Oudenaarde en Eke, bestaat al sinds 2002 en wordt gestuurd door Geoffrey Vander Schelden. Bij EFFIX Group streven ze ernaar een sparring partner te zijn met hun klanten door hen onder meer op het vlak van cloud-, netwerkinfrastructuur en telefonie te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun corebusiness.

Voor de klanten verandert er op vandaag niets want de vertrouwde gezichten blijven aan boord.

Stefan Goossens: “De reden voor deze stap is groei. De diversiteit aan projecten en aanpak in beide ondernemingen zullen ons in staat stellen om klaar te zijn voor toekomstige uitdagingen in het IT-landschap.”

Geoffrey Vander Schelden: “Glonet biedt dezelfde diensten aan én hanteert daarenboven dezelfde bedrijfswaarden. We zijn er dan ook van overtuigd dat het bundelen van onze krachten ons zal toelaten om ons verder te specialiseren en de kwaliteit te blijven garanderen die we altijd nastreven.”

Ondernemingen kunnen bij EFFIX Group terecht voor een totaalpakket aan ICT-oplossingen, van domeinregistratie, hosting, cloud, telefonie tot complete (intracompany) netwerkstructuren. 

Mocht u vragen hebben, aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren via info@effixgroup.be. 

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?