wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

Harder, Better, Faster, Stronger dankzij Copilot

Gepost op 16 januari 2024

Copilot is de recente digitale assistent binnen Microsoft 365 die jouw werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Deze intelligente tool maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) om jouw woorden om te zetten in concrete acties, waardevolle suggesties en diepgaande inzichten. Naadloos geïntegreerd in Windows 11, werkt Copilot samen met de meest gebruikte Microsoft 365-apps, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams en meer.

Heb jij jouw Copilot al ontmoet?

Met deze voorbeelden begrijp je meteen hoe Copilot jouw workflow aanzienlijk kan optimaliseren:

  • E-mails opstellen, samenvatten en beheren in Outlook. Zet de juiste toon, creëer de gepaste stijl en inhoud voor je berichten… Allemaal met behulp van Copilot, die ook een overzichtelijke samenvatting geeft van de belangrijkste punten en relevante acties uit je e-mailconversaties.
  • Presentaties maken, verbeteren en moeiteloos delen in PowerPoint. Copilot vertaalt jouw ideeën naar aantrekkelijke dia's en voorziet je van waardevolle tips en feedback om je presentatievaardigheden te verbeteren.
  • Documenten schrijven, bewerken en controleren in Word. Dankzij suggesties van Copilot worden je teksten verrijkt met relevante informatie, afbeeldingen en citaten, en biedt het ook aanbevelingen voor spelling, grammatica en stijl.
  • Gegevens analyseren, visualiseren en interpreteren in Excel. Copilot transformeert je gegevens in een handomdraai om in duidelijke en inzichtelijke grafieken, tabellen en dashboards, en voorziet je van antwoorden op je vragen over je gegevens.
  • Samenwerken, communiceren en organiseren in Teams. Copilot helpt je om je team te verbinden, te coördineren en te motiveren, en geeft je ook een overzicht van je projecten, taken en deadlines.

Jouw digitale sidekick

Copilot is meer dan een gewone assistent. Het is een persoonlijke en aanpasbare partner die leert van je voorkeuren, gewoonten en feedback. Bovendien is het een veilige en betrouwbare tool die je gegevens beschermt en je privacy respecteert. Copilot is ontworpen om je productiviteit te verhogen en je taken te vereenvoudigen, waardoor je meer tijd hebt voor zaken die er echt toe doen.

Ready for take off?

Wil je Copilot integreren in de werking van jouw onderneming? Sinds 15 januari kan dat! Er is geen minimum van 300 gebruikers meer waardoor EFFIX Group jouw KMO ondersteunt in het uitrollen van deze ‘AI companion’. Daarnaast is er trouwens ook Copilot Pro, ontworpen voor particulieren dankzij individuele- en familie licenties.

Wens je graag nog meer te weten over Copilot en hoe je het volslagen kunt benutten? Bezoek de officiële website en bekijk de adoptiegids voor meer informatie en tips. Of beter, neem contact op met één van onze Strategic Customer Advisors om samen de troeven van deze productiviteitsverhogende tool te ontdekken voor jouw business.

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?