wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

It bedrijf met ervaring

UW STRATEGIE DICTEERT DE OPLOSSINGEN – NIET VICE VERSA

Begin met kennis van zaken en een top-downbenadering

De bedrijfsstrategie, de richting waar u met uw onderneming naartoe wilt, bepaalt welke oplossingen en diensten uw onderneming nodig heeft. Anders is de kans groot dat u dat wat uw onderneming uniek maakt, uit het oog verliest. Daarom geloven we als it bedrijf EFFIX in een top-downbenadering wanneer we u ICT- en beveiligingsoplossingen aanraden. Voordat we met oplossingen op de proppen komen, luisteren we daarom eerst naar u om meer te weten te komen over u en uw onderneming. Wat zijn uw doelstellingen? Voor welke uitdagingen staat uw onderneming? Op welke manier wordt technologie gebruikt binnen uw onderneming? Op die manier kunnen we samen op zoek naar de meest efficiënte, duurzame oplossing en sparen we ook overbodige kosten uit.  


Een it audit vanuit de ogen van een IT bedrijf

We beginnen met een grondige audit van stand van zaken wat betreft de informatie- en communicatietechnologie (ICT) binnen uw onderneming. Wat houdt dergelijke it audit in en wat mag u ervan verwachten?

Tijdens een it audit worden volgende zaken in uw huidige ICT-infrastructuur geëvalueerd:

  • Security – is deze up-to-date en afdoend conform uw infrastructuur (ook bij thuiswerk)?
  • Performantie en snelheid
  • Backup strategie en werking
  • Efficiëntie – beschikt uw infrastructuur reeds over de meest recente ontwikkelingen?
  • Cloud vs on-premise

Als IT bedrijf bezorgen we je een uitgebreid IT-rapport met oplossingen

Finaal wordt deze analyse in een rapport gegoten en zullen wij naast evaluatie van de huidige situatie ook gericht advies en bijstand geven. In dit rapport zullen we verschillende voorstellen opnemen elk vergezeld van hun eventuele pro’s and con’s. Op die manier willen we u transparant alle opties aanbieden maar zullen we ook aangeven welke optie wij geloven het best te passen bij de bedrijfsstrategie van uw onderneming niet alleen van vandaag maar ook van morgen. Het is de bedoeling dat u het gevoel hebt dat het EFFIX-team, dat bestaat uit hooggekwalificeerde technici, echt deel uitmaakt van uw interne team en een toegevoegde waarde vormt doordat het op elk moment kan reageren op ideeën en problemen.

 

Wenst u meer informatie of wilt u graag een afspraak maken voor een it audit? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren via audit@effix.be.