wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

"Door onze snelle groei stellen wij hoge eisen aan de flexibiliteit van onze IT-omgeving. EFFIX is erin geslaagd om ons dat te bieden, en -niet onbelangrijk- aan een concurrentieel tarief. "

— Lode Hullebusch (directeur)

Hybrid Cloud geeft vleugels

ELINDUS

ELINDUS

Probleem of vraag

Elindus is één van de snelst groeiende energieleveranciers voor ondernemingen in heel België. Daarbovenop is Elindus actief in een zeer veranderlijke sector.
Het is dus zaak om heel erg bij de pinken te zijn en razendsnel te kunnen reageren op schommelingen in de markt.

Naast heel wat in-house medewerkers heeft Elindus ook tal van medewerkers die dagelijks op weg zijn om klanten te bezoeken. Ook zij dienen steevast over de meest recente info te beschikken 
en zijn dus continu online verbonden.

Oplossing

Om tegemoet te komen aan de vraag van Elindus om de grote massa aan data optimaal beschikbaar te maken voor zowel interne als externe medewerkers, bedachten onze IT-architecten een Hybrid Cloud-oplossing.
Beide vestigingen van Elindus beschikken over een kleine en performante lokale server die ervoor zorgt dat alle info razendsnel kan worden opgevraagd.

Een overkoepelende server in het datacenter van EFFIX Group voorziet ook alle mobiele medewerkers van de meest accurate informatie en repliceert ook alle lokale data.

  • Het beste van twee werelden
  • Flexibiliteit troef

Geïnteresseerd in onze aanpak?

Maak een afspraak