wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

"Wij hebben een groot vertrouwen in de deskundigheid van EFFIX voor ons ICT-management. Daar waar we voorheen deeltijds een ICT-manager inhuurden wordt de werking van onze ICT-services nu fulltime gemonitord door EFFIX. In combinatie met een optimale reactiesnelheid zorgt dit voor heel wat gemoedsrust binnen ons bedrijf."

— Dominique Huysman (CEO)

Fulltime Monitoring

Huysman Bouw

Huysman Bouw

Probleem of vraag

Huysman Bouw is met de bouw van jaarlijks een 130-tal woningen reeds meer dan 40 jaar een referentie in de residentiële woningbouw en vastgoedontwikkeling.

Met een 30-tal medewerkers heeft deze KMO heel wat kennis en ervaring in huis, waardoor zij hun klanten heel wat te bieden hebben. Er worden dan ook hoge eisen gesteld aan de kwaliteit en doeltreffendheid van alle tools en toepassingen.

Huysman Bouw zweert bij een lokaal beheer van haar ICT-infrastructuur, een gedegen opvolging ervan is dan ook absoluut noodzakelijk om ervoor te zorgen dat alle medewerkers steeds en vanaf elke locatie bij hun kostbare data kunnen.

Oplossing

Daar waar voorheen een IT-manager werd ingehuurd voor de dagelijkse opvolging van de IT-omgeving hebben wij de IT-infrastructuur van Huysman Bouw zo opgebouwd dat lokale interventies nauwelijks nog nodig zijn.

Alle machines en applicaties worden continu en volautomatisch gemonitord. Indien er zich een probleem voordoet weten wij dat vaak eerder dan de mensen van Huysman Bouw zelf. Er zijn volautomatische back-up-oplossingen voorzien die ervoor zorgen dat uitval van systemen quasi onmogelijk is geworden.

  • Geautomatiseerde monitoring van de ICT-infrastructuur
  • Kostenefficiënte opbouw van het netwerk