wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen? doe het nu

"Gelet op de gevoelige materie waar onze kantoren dagelijks mee omgaan is de beveiliging van onze data iets waar wij bijzonder streng op toezien. EFFIX kon ons de zekerheid bieden dat alle risico's maximaal zijn ingedekt, waardoor wij onze taak dagelijks met een gerust geweten kunnen vervullen."

— Karolien Dockers (Kandidaat-Gerechtsdeurwaarder)

Gemoedsrust dankzij monitoring

Dikaioma

Dikaioma

Probleem of vraag

DIKAIOMA groepeert de gerechtsdeurwaarderskantoren van Waregem, Ieper en Brugge. In het gloednieuwe kantoor in Waregem wordt alle administratie centraal beheerd. Het team van DIKAIOMA telt een 40-tal medewerkers die allen dagelijks inloggen op de sterk beveiligde IT-infrastructuur van het kantoor.

Gelet op de gevoelige data waar dagelijks mee wordt omgegaan is beveiliging van de data uiteraard een hot item. Er wordt dan ook terecht verwacht dat datalekken uitgesloten zijn en dat desondanks alle medewerkers vlot kunnen werken.

Oplossing

Het is uiteraard altijd leuk om van een blanco blad te kunnen starten. Niettemin waren de gestelde eisen van die aard dat onze IT-architecten toch aardig wat met elkaar hebben overlegd om tot een efficiënte oplossing te komen.

Beveiligen is één zaak, werkbaarheid is ook belangrijk.
Onze mensen zijn er in geslaagd om een structuur op te zetten die aan alle eisen beantwoord.
Ook hier worden alle services continue gemonitord, zodat mogelijke problemen meteen in de kiem worden gesmoord.

  • Maximale beveiliging van gevoelige data
  • Efficiënte werking
  • Continue monitoring